Bartus Patrícia

Bartus Patrícia

Szoprán/Alt

1980-ban születtem Kisvárdán. Szüleim tanárok és zenészek. Érettségi után költöztem Pestre ahol a Toldy Mária Musical Stúdióban folytattam tanulmányaimat.Tanáraim Kőváry Judit, Nagy Anikó, Toldy Mária, Fincza Erika. Ennek elvégzése után amerikai turnén vettem részt 2011-ben ahol az István a király Rock operában Réka szerepét játszottam. Még ebben az évben a Bergendy zenekar vokalistája lettem és felvételt nyertem a pesti Magyar Színiakadémiára is. Itt szereztem színészi végzettséget 2005-ben Huszár László és Sipos Imre osztályában. Az iskolai években számos darabban kaptam lehetőséget Iglódi Istvántól, mint színész. Egy évre rá ugyanitt az Andersen, avagy a mesék meséje című darabban Lina kisasszony szerepéért kaptam meg a Színész I. bizonyítványt.
2007-ben lettem tagja a Cotton Club Singersnek. Számos hazai és külföldi turnén (Taiwan, Breda Jazz Fesztivál) énekeltem ebben a formációban. 2010-ben, a Cotton Club Singers felbomlása után hoztuk létre a Singer Street énekegyüttest. Fehér Adri, Gábor testvére 2011-ben csatlakozott hozzánk. Azóta két nemzetközi Jazz versenyt nyertünk (Graz Vokal Total,Taiwan Acappella Festival) és rendszeres fellépői vagyunk a Budapest Jazz Clubnak.
Jelenleg játszom a Pesti Magyar Színházban a Szeleburdi Meseszínházban. A Singer Street mellett énekelek a Bergendy koncert-, tánc-, szalonzenekarban és Fenyő Miklós zenekarának vokalistája vagyok.

Fehér Adrienn

Fehér Adrienn

Alt/Szoprán

Zenész családban születtem, nagyapám, Fehér Pál operaénekes, édesapám Fehér András a Magyar Állami Operaház rendezője, zeneszerző, karnagya, édesanyám Bodor Éva zenei munkatárs. Testvéreim Gábor (Cotton Club Singers) és Balázs (Carbonfools) és András (pszichologus)
A Magyar Rádió és Televízió Gyermekkórusában indult zenei pályafutásom, majd a Konzervatórium karvezetés szak után a GNM Színitanodában végeztem, az Eltén diplomáztam karvezetés, ének-zenetanár szakon.
1996-tól a Székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja vagyok, főként zenés szerepekben, prózában. Musicalprodukciók szereplőjeként a Madách Színházban, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, a Ram Kolosszeumban, a Gourmet Színházhajón találkozhatnak velem. Zenei vezető, korrepetitor vagyok a székesfehérvári, győri, soproni színházakban. Tanítottam a GNM Színitanodában, és a Thalia Színitanodában.
Popzenei és jazz produkciók: Presszer Gábor, Vukán György, Pege Aladár, Malek Andrea, Szikora Róbert, Charlie, Budapest Jazz Orchestra, Studio 11
Disney és egyéb rajzfilmek: Herkules, Bűvös kard, Egyiptom hercege, Pinocchio, Jégvarázs, Monster high, Barbie, Pokemon, Disney on ice
1998-ban EmeRTon-díjat kaptam az „Év felfedezettje” kategóriában
2012-ben a Voice (TV2) énekese voltam
2011-től a Singer Street tagja vagyok

Czutor Ignác

Czutor Ignác

Tenor

1974. március 19-én születtem Szegeden. Zenei tanulmányaimat viszonylag későn, ötödikes koromban kezdtem. Emiatt is történhetett meg, hogy a “Hupikék törpikék” zenéjét negyedikes koromban le kellett rajzolnom, nehogy elfelejtsem, lévén kottaírási ismereteim ekkor még igen hiányosak voltak.
1988. szeptemberében kezdtem meg tanulmányaimat a szegedi Liszt Ferenc Zenekonzervatórium klarinét szakán. A konzervatóriumi évek alatt, kórusélményeim és egy meghallgatott Take6 lemez hatására köteleződtem el a vokális zene mellett.
Érettségi után felvételt nyertem a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola ének-zene; karvezetés szakára.
1996-ban szereztem énektanári diplomámat.
2002-2013 között középiskolai énektanárként dolgoztam Szegeden.
Alapító tagja voltam a szegedi Fool Moon a cappella együttesnek.
2008 óta a Singer Street tenorja vagyok.
E két énekegyüttessel összesen négy nemzetközi a cappella versenyen értünk el első helyezést.
Szaxofonos-vokalistaként számos pop produkció közreműködője voltam (Malek Andrea, Presser Gábor, TNT, Szikora Róbert, Bon-Bon, Bereczki Zoltán)
Énekes-szaxofonosként játszom Magyarország legsikeresebb partizenekarában, a Vegas Showband-ben.

Fehér Gábor

Fehér Gábor

Basszus

1976 május 12-én születtem zenész családban, a Magyar Rádió és Televízió Gyermekkórusában cseperedtem, majd a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában érettségiztem. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Zenei tanszékén tanultam. Már a Konzervatóriumi évek alatt megmutatkozott a vokális zene iránti vonzalmam, ahol együttest alakítottam, és a magam által leírt Take 6 dalokkal léptünk fel többek közt ifj. Malek Miklós, Wolf Kati, és testvérem Adrienn társaságában. A Cotton Club Singers tagja, zenei vezetőjeként együtt is léptem színpadra nagy példaképemmel, a Take6 együttessel, de kapcsolatot tartok a New York Voices, a Real Group és a Manhattan Transfer formációkkal is. Vokál és kórus-hangszereléseim méltán alkotják Wolf Péter doktori dolgozatának témáját, hiszen felismerhetően egyedi vokális jazz- harmonizálása, az emberi hang lehetőségeinek alapos ismerete, valamint sok éves hangszerelő munkái eredményeként Ázsiától Amerikáig ismert és elismert.
A Singer Street együttest 2011-ben alakítja a mai formájára, és nyernek Ázsiában és Európában nemzetközi versenyt.